about

Die Firma

Ik – Viki – hou van vintage design en het creëren van unieke items. Het opknappen van oude meubelen zit in mijn bloed. Als tiener werkte ik al stiekem tot diep in de nacht aan de nieuwe bekleding van mijn stoeltjes, en eigenlijk is er niets veranderd.

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik altijd op zoek naar de volgende vondst en word ik oprecht gelukkig als ik een pareltje of een mooie stof heb kunnen bemachtigen. Mijn naaimachine is – naast mijn twee kinderen – mijn dierbaarste bezit.

Ik heb een opleiding mode gevolgd, en ben daarna lang werkzaam geweest in de modesector. In 2017 heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met Die Firma. Sindsdien ben ik professioneel bezig met de inkoop, verkoop en bewerking van vintage design meubelen en woonaccessoires.

Each piece has a story to tell. Door een vintage meubelstuk in huis te halen breng je een verhaal naar binnen, een product met karakter. De combinatie van stijlvolle en kwalitatieve ‘pre-loved’ items met hedendaagse meubels geven een persoonlijke look aan mijn interieur.

Ik haal er veel voldoening uit om mooie en unieke spullen bij de juiste mensen te brengen en om oude meubelen zo een nieuw leven te kunnen geven. Op die manier kan ik ook mijn steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.