Info

Die Firma

Afspraak maken

Heb je iets moois gevonden, maar wil je het eerst met eigen ogen zien voordat je het aankoopt? Geen enkel probleem, je kunt altijd even langskomen. Bel of stuur mij een e-mailtje om een afspraak te maken.

hello@diefirma.be
+32 (0)485 940 605

Alle meubelen en accessoires staan in Antwerpen (Berchem).

Reserveren

Het is mogelijk om een artikel gedurende een periode van max. 5 dagen te reserveren.

Levering

In principe dienen de aangekochte spullen zelf te worden opgehaald, zo heb je de spullen die je koopt toch al eens gezien. Lukt dit niet, dan kunnen we een mogelijke levering bespreken.

Ik ben zelf regelmatig op de baan en kan kleinere aankopen eventueel ook per post versturen.

Retour-policy

Als je toch niet tevreden bent over een aankoop is het mogelijk om het artikel terug te brengen. Dit onder voorwaarde dat je mij hier binnen 3 dagen na de aankoop over informeert en de goederen in dezelfde staat terugbrengt als dat je ze hebt ontvangen. In dat geval krijg je het aankoopbedrag terug.

Het is erg belangrijk voor mij dat de nieuwe eigenaars tevreden zijn met hun aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, breng mij hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Inkoop

Ik ben altijd op zoek naar bijzondere vintage meubelen en accessoires. Als je iets moois bezit waar je zelf op uitgekeken bent of geen ruimte voor hebt, stuur dan gerust een mailtje met een paar duidelijke foto’s van hetgeen je aanbiedt.